Friday, July 20, 2012

Indiapärane läätse-porgandi supp


Kasutasin:

Kanapuljongit
300 grammi punaseid kiirkedu läätsesid
6 porgandit
3 keskmise suurusega sibulat
2 küüslauguküünt
1 spl õli
Killuke võid
2 supilusikatäit määrdejuustu
Maitseainetest: karri, tšillipulber, jahvatatud vürtsköömned, jahvatatud ingver, jahvatatud koriander, kardemon, sool.
Jogurt

Valmistamine: Kuumutasin poti põhjas õli ja või, lisasin hakitud sibula ja küüslaugu ja praadisin paar minutit. Lisasin maitseined, tükeldatud porgandid, läätsed ja puljongi. Keetsin madalal tulel umbes 30 minutit, lisades aeg ajalt vett. See tehtud, võtsin supi tulelt, lisasin määrdejuustu ja püreestasin. Serveerisin jogurtiga.

No comments:

Post a Comment