Kasutasin:
Läätsed (rohelised, kiirkeedu)
Porru
Varsseller
Peekon
Tomatid (1 purk purustatud tomateid)
Sool
Pipar
Keetsin läätsed vees pehmeks (umbes 30 minutit). Praadisin kergelt pannil porru, varsselleri, peekoni. Lisasin läätsed ja tükeldatud tomatid ning hautasin kõike veel umbes 10 minutit. Kaunistuseks lisasin mõned mungoa idud.
Läätsed (rohelised, kiirkeedu)
Porru
Varsseller
Peekon
Tomatid (1 purk purustatud tomateid)
Sool
Pipar
Keetsin läätsed vees pehmeks (umbes 30 minutit). Praadisin kergelt pannil porru, varsselleri, peekoni. Lisasin läätsed ja tükeldatud tomatid ning hautasin kõike veel umbes 10 minutit. Kaunistuseks lisasin mõned mungoa idud.
Ah, et nakatusid ka idudest?
ReplyDeleteNakatusin 100 protsenti, abosuutselt ja alatiseks:)
ReplyDelete