Wednesday, March 24, 2010

Mascarporne-kamatäidisega valge šokolaadi trühvlid


Koostis- ja maitseained:

200 g valge šokolaad
250 g toorjuustu (mascarpone)
50 g suhkur
pisut kamajahu
Vana Tallinna likööri

Valmistamine: Segasin toorjuustu hulka suhkrut ja pisut kamajahu, maitsestasin likööriga. Võtsin kahe väikese lusikaga pallikesed, tõstsin need küpsetuspaberile ning panin mõneks ajaks sügavkülma tahenema. Sulatasin šokolaadi kuumaveevannil. Vormisin sügavkülmast võetud toorjuustupallid käte vahel ümaramaks, kastsin sulašokolaadi ja tõstsin uuesti küpsetuspaberile hanguma. Nimetatud kogusest valmib umbes 10 trühvlit. Retsept pärineb:http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=6763

No comments:

Post a Comment