Tuesday, February 2, 2010

Nigella sidrunipasta


500 g linguine makarone
2 munakollast
50 g riivitud parmesani (ja veel veidi serveerimiseks)
1 kuni 2 dl 35% rõõska koort
1 sidrunit (mahl ja riivitud koor)
1 sl võid
hakitud värsket peterselli

Valmistamine: Keeda linguine pasta keevas soolases vees 'al dente'. Pane munakollased kaussi, klopi kahvliga lahti. Lisa riivitud parmesan, rõõsk koor, sidrunikoor ja mahl, klopi ühtlaseks. Kurna 'al dente' pasta hoolega ning pane tagasi potti. Lisa või ning sega hoolega, et kogu pasta oleks kergelt võiga koos. Siis lisa sidrunikaste ja sega läbi (kuum pasta küpsetab toore munakollase läbi). Kalla makaronid serveerimiskaussi, puista peale riivitud parmesani ning rohkelt hakitud peterselli. Serveeri kohe.

Rohkem infot siit: http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=3222

Linguinet mul kodus polnud ja kasutasin selle asemel spagette. Värske peterselli asendasin kuivatatud peterselliga. Maitses hästi!

No comments:

Post a Comment