Sunday, September 16, 2012

Kreveti Korma


Vaja läheb 2-4 portsjoni jaoks:

Puhastatud ja keedetud krevette (umbes 600 g)
Üks purk kookospiima (400 g)
Vahukoort (200 g)
1 suurem sibul
2 küüslauguküünt
India võid -ghee'd

Maitseainetest: 
Jahvatatud vürtsköömned - 0, 5 tl
Jahvatatud tšilli - 0, 25 tl
Jahvatatud ingber - 0, 5 tl
Kurkum - 0, 75 tl
Jahvatud kardemon  - näpuotsaga
Jahvatatud kaneel - näpuotsaga
Jahvatatud koriander -0 5 tl
Jahvatatud lambalääts - näpuotsaga
Jahvatatud muskaatpähkel - näpuotsaga
3 nelki

Valmistamine: 

Kastme tegemiseks praed sibulat ja küüslauku või sees keskmisel tulel kuni sibul läheb klaasjaks, siis lisad maitseained.  Kuumutad segu pannil mõned minutid ja lisad kookospiima ja vahukoore. Mõne aja pärast lisad krevetid ja lased oma 10 - 15 minutit madalal tuleda keeda. Serveerida riisiga.

No comments:

Post a Comment